280814

Är så redo för hösten som man bara kan bli! 
Från Din Sko 599:-
Dessa går nästan till knäna för dem som är intresserade! Nu vill jag bara köpa några Air Max eller liknande så börjar jag bli ganska så nöjd med min skogarderob! 

120814

____________________________________________________________________________________________
Sprider vidare detta från FB till blogg. Man inte kan göra allt, men alla kan göra något!

070814

Hemmagjort färskpressad juice i mina nya favoritmuggar! Letar efter såna här muggar länge men har inte velat lägga dom pengarna på dom, men de här kostade bara 29kr på Clas Ohlson, catching!

050814

Hej allesammans! Nu har jag bunkrat upp för att börja köra balsammetoden! Har funderat på detta länge men efter att jag såg ett youtube klipp här om dagen om just balsammetoden kändes det helt självklart att sluta med shampoo! Kolla på den HÄR videon så kommer ni förstå hela grejen!
 
X-tras shampoo kommer jag använda som mitt "sista shampoo", det kommer jag alltså bara använda en gång! X-tras balsam kommer jag använda i hårbotten istället för shamppo kan man väl säga, mitt rengöringsbalsam. Och slutligen Garniers Balsam kommer jag använda i längderna, just för att det är lite fetare!
 
Som sagt, kolla in videon i länken ovan så kommer ni förstå hela grejen!
Ni som testat detta kan väl ge lite tips? funkar detta på mig så kommer jag lägga upp bilder på mitt hår med tiden!

010814

 Klänning // Lindex 
Köpte världens finaste klänning för några veckor sen! Okända människor har till och med frågat mig vart jag har köpt den! galet nöjd, luftig och skön en sommar som denna! 
Just nu sitter jag på jobbet och kommer va kvar här till 20 tiden! Vill inget annat än hem till min lilla djurfamilj just nu ;)