200313

Godmorgon! Har varit helt slut efter festen i lördags så idag valde jag att inte ställa klockan.. Har precis käkat upp en riktig frukt frukost med suuuupergod proteinmjölk med blåbärssmak, och ska bege mig till gymmet! Dagens planer får ni höra lateroooo!

190313

MOBILBILDER
Två bilder ifrån lördag förmiddag! Lite fotografering med mina girls och Anna Brink som fotograf! De andra tjejerna blev sminkad av en makeup artist innan men jag stod dock över det eftersom jag skulle jobba efteråt! Måste säga att det var väldigt kul! Dock vill jag inte se bilderna och skulle hällre vilja att de slinker ner i papperskorgen. Jag tror jag är snyggare på dem bilderna jag är oseriös på!

160313

Hallå där.
Detta blir en körig dag, fotografering - jobb - fest

Får se om jag faktiskt orkar med någon fest. Såg även hur cp min bloggdesign blir om man följer mig genom bloglovin, det ska jag göra något åt!
Hejsvejs

140313

 

130313

MUMS! Det var denna jag sa att jag skulle göra igår, men det blev gjort idag istället.
Super gott! Mixa bara jordgubbar, grape, hallon,apelsin och is! Blir som en frukt slush! Hoppas jag blir snabbare av med min förkyldning efter denna c vitamin bomb!

130313

Är nog världens gladaste tjej idag! Fick reda på att jag fick jobbet på kolmården!! kommer bli grymt att få byta arbetsmiljö lite! Annars idag så har jag bara hängt hos föräldrarna och syrran, handlat lite och försökt bli helt kry! Träningsabstinens just nu, men snart kickas det igång på allvar igen!!! HUH !!!

110313

Max Harlem Shake, ifrån onsdags!
HAHAHAHA!!
 
 

080313

 
Från frukosthatare till frukostälskare ♥
Vet inte hur mycket frukost/mat bilder jag har mobilen och kameran proppad med, mat är ren kärlek!
 
Snart: Dags för arbetsintervju intervju, HIGH FIVE !!!

030413

Stentuff!
Ännu en fin solig dag, det gör mig glaaaad! Gladare blev jag öppna min ytterdörr och där stod en blomma till mig ifrån min hyresvärd! Mindre bra ifall de har försökt få tag på mig och ringt på dörren, eftersom jag spelar musik 24/7 och har dammsugat så har jag inte hört någonting. Bra första vibbar jag ger! Och ser inte ut att bli bättre när det (KANSKE) vankas förferre hos mig på onsdag, WOOOOOOOP!

030313


010313

 Kan kolla på det här 1000 gånger! Så klockrent, haha! 
Riktig kvällsunderhållning !