180413

Godmorgon! Har precis käkat upp min frukost och vilar magen lite. Ska snart iväg och sola en snabbis och sedan ska jag iväg och träna! Hitta en perfekt trappa att kunna slita ut sig i igår och det blir min förmiddagsträning och ikväll blir det gymmet för att kötta armar och mage!
 
Tränade även 2 gånger igår i det underbara vädret och ca 15 km blev gjorda! Kan inte säga annat än att det var väldigt skönt efter att ha i 3 dagar i rad legat hemma sjuk i soffan med 2 godispåsar och ben&jerry! haha fy tusan! Men nu har jag förhoppningsvis bränt bort det och ska fortsätta mot beachkroppen! Jag kommer ju jobba heeeela sommaren så kommer ha svårt att få tid för träningen, så jag ligger i nu!
Hörs laterooo :)

040413

En supertrött evelina! ett par hårspännen i håret och solbrillor sedan var dagens "look" klar! Har väldigt störiga grannar som gör att jag inte får sova om nätterna! Senast bråkade de från 22-07.30 ?! det avbröts då för att jag ringde polisen! När man somnat så sent så sover man bort halva dagen sen istället och att ställa sig med sminket framför spegeln känns totalt ovärt, speciellt när man ändå tränar nästan 3 timmar om dagen. Men imorgon är det full rulle! Träna, hämta pass, städa hela lägenheten och förbereda för gäster lördag förmiddag! Någon fyller faktiskt 20 då ;)